Velkommen til Njal Fotos Webshop

Dit køb hos os er helt gratis omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Det sikrer dig op til 50.000 kroner, hvis noget skulle gå galt i forbindelse med dit køb.
For at være omfattet af Købsgarantien, skal du blot være registreret medlem på PriceRunner. Selvom du ikke allerede er medlem på PriceRunner og er kommet ind til vores hjemmeside via dem, kan dit køb stadig blive omfattet af Købsgarantien.
Det eneste, du behøver at gøre, er at registrere dig inden for en time efter dit køb. At blive medlem koster ingenting og tager mindre end tre minutter!
Registrer dig for at få PriceRunner Købsgaranti PriceRunner Købsgaranti sikrer dig i tilfælde af skade på varen ved levering, defekt vare, hvis en vare mangler ved levering, hvis varen er forkert eller fejlbehæftet eller hvis levering af varen udebliver.
Husk på, at bestillingen skal være adresseret til dig som forbruger. Hvis noget går galt i forbindelse med dit køb, dækker Købsgarantien dig for såvel anskaffelsesomkostninger som fragtudgifter. Du får også erstatning for den direkte økonomiske skade, du eventuelt har lidt på grund af fejlen.
Købsgarantien dækker ikke eventuelt værditab, udeblevne indtægter eller andre direkte eller indirekte omkostninger. Besøg PriceRunner for at se de endelige regler og vilkår samt en liste med kategorier, der er undtaget garantien. Ja tak, jeg vil gerne have gratis Købsgaranti ved at blive medlem på PriceRunner!Pricerunner Købsgaranti