Om Njalfoto

Njal Foto er en moderne special forretning indenfor foto, film og video. Hos os er det dig der bestemmer om købet skal ske på nettet eller i den fysiske butik. Har du behov for råd og vejledning kan du vælge den personlige og faglige betjening i butikken. Ved du hvad du vil have, kan du bestille i webshoppen og få varen tilsendt eller bestille den til afhentning i butikken. Uanset hvordan du handler hos, os er det pris samme der gælder.

Njal Foto er ikke en døgnflue, så du kan trygt handle med os. Butikken blev grundlagt i 1968 af Cai Sørensen som drev butikken som personligt eget selskab frem til 2004 hvor den blev den omdannet til Aps. I November 2016 udvides ejerkredsen da Bjørn Laurberg købte sig ind i virksomheden. Bjørn er også en erfaren mand inden for fotobranchen, hvor han har arbejdet hos blandt andet Activ Foto og Bingo Foto, Digitalfoto.dk inden han selv købte Activ Foto og startede webforretning under det navn.

Vores mål er at hjælpe dig med at få de bedst mulige billeder uanset om dit kameraet er en smartphone, et kompaktkamera eller det helt store DSLR udstyr.

 

© 2020 Njal Foto ApS